top of page

even voorstellen

DSCF1927.jpg
DSCF7058.jpg

De man achter SamenSTERK: Jeffrey Latour. Een man met passie voor sport en het helpen van een ander. Nuchter, nieuwsgierig, ondernemend, en niet voor één gat te vangen. Gooi daar een gezonde dosis (zwarte) humor bij, en dan heb je een beetje een beeld van wie je voor je hebt!

Naast SamenSTERK coach is Jeffrey ook al meer dan 20 jaar pedagogisch medewerker en werkt hij in een jeugdgevangenis. De kennis en ervaring die hij in daar opdoet, neemt hij mee in zijn coaching. Geen uitdaging is hem te groot!

Jeffrey heeft 18 jaar als atleet deelgenomen aan diverse nationale en internationale bodybuilding wedstrijden. Hij heeft diverse titels op zijn naam. In 2022 stond hij voor de laatste keer op het podium en nam hij de titel Nederlands Kampioen Super Heavy Weights (100+ kg) mee naar huis. De wedstrijden hebben hem veel gebracht, zowel aan ervaring als aan levenslessen. Dit gebruikt hij om jou te helpen jouw doel te bereiken, wat dat ook moge zijn.

De wereld van sport, voeding en gezondheid is continu in beweging, en dat geldt ook voor de kennis op deze gebieden. Tegenwoordig lijkt alles wat je hoort en leest elkaar wel tegen te spreken. Door de passie voor deze onderwerpen heeft Jeffrey in de afgelopen jaren behoorlijk wat kennis verzameld en hij doet weinig liever dan die kennis gebruiken om jou te helpen, zeker als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet. Samen zijn we altijd sterker, daar gelooft hij heilig in.

3R9B3300.jpg
bottom of page