top of page
Over Team SamenSTERK

De naam zegt het eigenlijk al: samen bereik je altijd meer dan in je eentje.  

En bij SamenSTERK hoef je het nooit in je eentje te doen! Wij staan jou van A tot Z bij op jouw weg naar het behalen van jouw doel: of je nu fitter wil worden, aan een strakker of sterker lichaam wil werken, of misschien zelfs aan een bodybuilding wedstrijd mee wil doen. Bij Team SamenSTERK is ruimte voor iedereen, voor ieder doel. 

Anno 2023 bieden veel mensen begeleiding, zowel fysiek als online, maar nog te vaak horen wij dat mensen zich een nummertje voelen. Het persoonlijke aspect ontbreekt vaak, en dat is nou juist wat wij zo belangrijk vinden.

Ook daarom ben je bij Team SamenSTERK geen nummertje. Een van de elementen die centraal staan in onze begeleiding is de klik tussen jou en ons als coaches. Vertrouwen en wederzijds respect staan hierbij voorop. Onze begeleiding gaat verder dan alleen voeding en training: het mentale aspect is minstens net zo belangrijk. Wij geloven dat juist de begeleiding op het mentale vlak het verschil maakt tussen het volgen van een schema of het boeken van blijvend resultaat. 

DSCF1927.jpg
DSCF1948.jpg

unieke coaching

Ben je atleet en droom je ervan om deel te nemen aan een wedstrijd? Werk jij hard aan je persoonlijke doelen, en kun je wel een helpende hand gebruiken? Of heb je altijd al een doel voor ogen gehad, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Team SamenSTERK aan het juiste adres.

De 1-op-1 coaching bij Team SamenSTERK is uniek in zijn aanpak. Niet alleen krijg je een voedings- en trainingsschema dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen, deze schema’s worden ook periodiek aangepast naar aanleiding van je progressie. Dit wordt bekeken en afgestemd op basis van een check-up: bij ons in Apeldoorn, of online door middel van foto’s en/of videobellen. De frequentie en vorm van de contactmomenten is volledig aan te passen aan jouw wensen en mogelijkheden. Los van de vaste contactmomenten zijn we beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en bieden wij een luisterend oor: óók als het niet direct over de sport gaat.

samen bereik je meer dan alleen

bottom of page