Sananda Aartsen

TEAM SAMENSTERK is niet alleen een naampje, iedereen motiveert elkaar en staat voor elkaar klaar. En dit alles maakt team samen sterk heel bijzonder.

31 mei 2017 in contact opgenomen met Jeffrey voor een kennismakingsgesprek, de volgende dag kon ik al langs komen bij Marieke (die alle dames begeleid). In dit gesprek merkte ik gelijk dat Marieke mij alles kon bieden waar ik baat bij had/heb. (basis dingen, zoals check-ups, voedingsschema,trainingsschema) op dat moment enige doel was aankomen maar toch lekker in me vel zitten. Eind 2017, begon bij mij de wedstrijd kriebels te komen en hebben we samen besloten om er voor te gaan. in 4 weken tijd,3 wedstrijden gedraaid, met een 1ste , 5de en top 9 plaatsing. zowel buiten me prep en in mijn prep kon ik marieke 24/7 bereiken, maar kreeg ik ook elke week van uit haar een berichtje hoe alles ging, iets waar ik heel erg aan moest wennen hahaha. Marieke steunde mij niet alleen met schema’s maar ook in me privé leven, ze heeft overal begrip voor, steunde me onvoorwaardelijk en gaf me goede adviezen.

TEAM SAMENSTERK is niet alleen een naampje, iedereen motiveert elkaar en staat voor elkaar klaar. En dit alles maakt team samen sterk heel bijzonder.

Investeer in jezelf en boek grote resultaten! 💪

De service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.
Coaching per 4 weken
81,75
inclusief btw
Online coaching
65,40
inclusief btw
Personal training/coaching
59,95
inclusief btw

Hier helpen wij bij

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Onze trotse sponsors