Roy Peters

De top begeleiding voor, tijdens en na de wedstrijd van zowel Jeffrey als Marieke is echt perfect. Ze hebben mij geholpen mezelf fysiek en mentaal te verbeteren. Top coaches!

Als kleine jongen werd ik al geïnspireerd door mijn vader. Mijn vader was bodybuilder in hart en nieren; elke dag trainen, voeding tiptop in orde en ‘shinen’ op alle stranden tijdens vakanties. Hij was mijn grote inspiratiebron en voorbeeld – ik keek tegen hem op.

Op jonge leeftijd startte ik ook met trainen. Als een soort virus werd ik besmet met de motivatie om ervoor te gaan – ik wilde net als mijn vader worden. Dat was mijn doel. Daar ging ik voor. Experimenteren met voeding, experimenteren met de uitvoering van oefeningen en veel informatie lezen over deze sport, dat resulteerde bij mij al snel in het aanzetten van meer spiermassa. Buiten het lezen en experimenteren om raakte ik zeer gefascineerd door de oude generatie bodybuilders. Legendes als Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno (Golden Era), Dorian Yates, Branch Warren en Ronnie Coleman waren met filmpjes en uitspraken, na mijn vader, mijn grote voorbeelden. De motivatie, de strijdlustigheid en het doorzettingsvermogen van die gasten is weergaloos… de kracht die zij bezitten en uitstralen tijdens een training, dat gaf mij kippenvel.

De oude generatie vind ik prachtig. De ‘oldschool’ methode is de methode waarin ik geloof. Zo kwam ik via social media terecht op de pagina van Jeffrey. Ik zag zijn pagina een dacht, wow! Je kunt direct aan hem zien (tenminste, ik wel) dat hij van de ‘oldschool’ tak is. Ik ben begonnen hem te volgen en hield hem (nauw) in de gaten. Dit omdat hij echt een BEEST is, en dat vind ik kicken. Dit was wederom een extra bron van inspiratie, en daar was/ben ik altijd naar op zoek – je kunt altijd beter worden, en dat is ook het mooie aan deze sport. Doe je er alles voor? Heb je er alles voor over? Geef je jezelf voor 100%, dan behaal je resultaat!

Ik trainde zelf heel hard maar had het gevoel dat ik er niet alles uithaalde. Ik heb een aantal jaren geleden bij een personal trainer gelopen, dat ging best oké, maar niet hetgeen wat ik er van verwachtte. Ik besloot weer verder te gaan op ‘mijn’ manier. Maar na een tijdje, en inmiddels behoorlijk wat vordering bij mezelf, wilde ik een stap verder. Ik wilde er meer uithalen dan ik nu al deed. Ik besloot om contact op te nemen met Jeffrey, maar eigenlijk met een hele simpele vraag: “Maak je voedingsschema en zou je er één voor mij willen maken?”. Dit was in oktober 2015. Al snel kreeg ik reactie van Jeffrey. Een reactie die ik eigenlijk niet zag aankomen. Hij had mijn pagina bekeken en zag potentie in mij. Hij zei dat hij mijn foto’s had bekeken en onder de indruk was. Hij wilde graag dat ik in zijn team kwam. Ik heb geen moment getwijfeld. Dit ga ik doen! Alleen al omdat zo’n (in mijn ogen) grootheid potentie in mij ziet. Ik voelde me vereerd! De eerste afspraak vond al heel snel plaats. Tijdens die afspraak hebben we kennis gemaakt en wat doelen besproken. Er was direct een klik, we lagen op alle fronten op één lijn (methode, visie en denk- en handelswijze). Daarna zijn we van start gegaan.

Er waren voor mij een aantal aandachtspunten aan de start van dit traject. Mijn grootste aandachtspunt waren mijn benen. De oorzaak hiervan zijn operaties aan beide benen en hierdoor een lange periode (circa 1 jaar) van revalideren. Eigenlijk niet heel lang na de eerste afspraak met Jeffrey wilde hij mijn doelen nader bespreken. Hij kwam met een voorstel, hij wilde me klaar gaan stomen voor een wedstrijd. Op voorhand was ik dit niet van plan, maar blijkbaar zag hij die potentie in mij. Ook hierover heb ik geen moment getwijfeld: “Ik doe het!”. Ik vertrouwde volledig op zijn kennis, kunde en professionaliteit. Vanaf dit moment waren Jeffrey (en ook zijn vriendin Marieke) en ik een TEAM en we waren SAMEN STERK.

Als je zo diep in de sport zit, en je bent zó gefocust, dan zie je soms je eigen progressie niet meer. Je denkt alleen maar: “Het kan beter”, “Deze spiergroepen moeten meer ontwikkelt worden”. En juist op deze moment was Jeffrey er. Ik stuurde hem foto’s van mijn progressie en BAM, hij kreeg kippenvel van mij. Huh? Van mij? Maar ehhm… ik vind.. ehh.. dit moet beter.. ben niet groot genoeg.. Wat gaf mij dat adrenaline! Blijkbaar was ik op de goede weg. En die bevestiging? Dat is echt kicken! Zeker omdat je jezelf voor 100% geeft en er alles aan wilt doen, maar ook alles ervoor wilt laten. Erkenning en waardering, dat heeft iedereen nodig! Zowel mentaal als fysiek begeleide Jeffrey mij naar de beste shape van mijn leven, namelijk wedstrijd shape. Ik dacht mijn lichaam wel redelijk goed te kennen (waar het op reageert, hoe ik er controle op kan houden), maar dat was niet zo. In dit traject bij Jeffrey, pas daar heb ik mijn lichaam écht leren kennen.

Bodyfit Challenge Cup. Mijn eerste wedstrijd. Met nog 8 weken te gaan begon Jeffrey wat kleine aanpassingen te doen in m’n voeding- en trainingsschema. Mijn progressie met deze stappen waren boven verwachting. 4 weken voorafgaand mijn wedstrijd was ik in principe ‘klaar’ voor de wedstrijd. Het ging nu slecht nog om puntjes op de ‘i’.
The big day was daar. Een dag die bestaat uit wegen, tannen, veel rusten/wachten en je performance doen. Mijn performance is één van de vetste dingen die ik tot nu toe heb gedaan. De adrenaline, het publiek, het overtuigen van de jury maar bovenal: ervan genieten!

Op mijn eerste wedstrijd, waar ik strijdlustig in ging, heb ik een mooie 2e plaats bemachtigd in de bodybuilding tot 80 kilo klasse!

Als je zo diep in de sport zit, en je bent De top begeleiding voor, tijdens en na de wedstrijd van zowel Jeffrey als Marieke is echt perfect. Ze hebben mij geholpen mezelf fysiek en mentaal te verbeteren. Top coaches! Ik had hun begeleiding en expertise niet kunnen en willen missen. Daarnaast de onvoorwaardelijke steun van mijn vriendin, want ook zij heeft hierin een grote bijdrage geleverd. Bedankt!ó gefocust, dan zie je soms je eigen progressie niet meer. Je denkt alleen maar: “Het kan beter”, “Deze spiergroepen moeten meer ontwikkelt worden”. En juist op deze moment was Jeffrey er. Ik stuurde hem foto’s van mijn progressie en BAM, hij kreeg kippenvel van mij. Huh? Van mij? Maar ehhm… ik vind.. ehh.. dit moet beter.. ben niet groot genoeg.. Wat gaf mij dat adrenaline! Blijkbaar was ik op de goede weg. En die bevestiging? Dat is echt kicken! Zeker omdat je jezelf voor 100% geeft en er alles aan wilt doen, maar ook alles ervoor wilt laten. Erkenning en waardering, dat heeft iedereen nodig! Zowel mentaal als fysiek begeleide Jeffrey mij naar de beste shape van mijn leven, namelijk wedstrijd shape. Ik dacht mijn lichaam wel redelijk goed te kennen (waar het op reageert, hoe ik er controle op kan houden), maar dat was niet zo. In dit traject bij Jeffrey, pas daar heb ik mijn lichaam écht leren kennen.

Investeer in jezelf en boek grote resultaten! 💪

De service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.
Coaching per 4 weken
81,75
inclusief btw
Online coaching
65,40
inclusief btw
Personal training/coaching
59,95
inclusief btw

Hier helpen wij bij

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Onze trotse sponsors