Jannice Hommes

Marieke, Jeffrey jullie zijn toppers en ik vind jullie schatten van mensen. Ik gun het iedereen om zulke coaches achter zich te hebben staan want in mijn ogen zijn er geen betere te vinden.

Zo’n beetje vijf jaar geleden kwam ik bij mijn sportschool terecht. Ik begon met sporten omdat ik aan mijzelf wilde werken. Ik wilde leren mijzelf met discipline tot dingen te zetten die resultaat op zouden leveren waar ik me happy bij voelde. In het begin was dit zeker nog niet het podium op, ik was bezig met wat afslanken en zag smalletjes worden als ideaalbeeld, wat nu overigens totaal is veranderd als wellness atleet. Naar mate verloop van tijd ging ik me steeds meer in alles verdiepen en vond het echt boeiend.

Ik zag de sport als een uitdaging en veranderde steeds meer in gymjunkie en leerde de bodybuildingsport kennen omdat ik dit om me heen zag, het begon me allemaal steeds meer te trekken aan me.

Het enige punt was ik had nooit keihard doorgezet, ja een paar weken en dan zwakte mijn doorzettingsvermogen in mijn voeding weer wat af, dit maakte ook dat ik niet zeker wist of het wel voor me weggelegd zou zijn, of ik het wel in me zou hebben.

Daarnaast ben ik ontzettend perfectionistisch en was voor mijn gevoel nog langer niet goed genoeg of klaar voor een wedstrijd, ookal trainde ik al een poos. Ik wist dat ik eenmaal eraan te beginnen ik niet snel écht tevreden zou zijn op mijn resultaten en eindresultaat.

Maar toen ik uiteindelijk te horen kreeg over Jeffrey en Marieke en hun fijne begeleiding heb ik om een avond een mailtje gestuurd en als snel erna zat ik voor het eerst aan de tafel met Marieke te kletsen.

Toen ik de maanden erop volgend op de foto’s van de checkup mijzelf echt zag veranderen en  altijd de support en steun van Marieke had groeide mijn vertrouwen in mijzelf en in het proces steeds meer. Ookal was ik soms nog steeds wat te perfectionistisch en kritisch en Marieke en Jeff weten vast wat ik hiermee bedoel maar ondanks mijn gestresskip af en toe wisten ze mijn koppie weer ff koel te helpen houden.

Ik was en ben alleen maar ontzettend blij en trots op de resultaten die we behaald hebben. Het heeft me in laten zien dat als je ergens je uiterste best voor doet, ookal kan het soms pittig zijn, je versteld zal staan wat je dan kan bereiken.

Voor nu? Ik heb heel veel zin om nu verder door te zetten om resultaten neer te kunnen gaan zetten, om eruit te halen wat erin zit en te doen wat ik gewoon graag doe, die sportschool in en werken voor de beste versie van mijzelf.

Soms zien anderen wat je in je hebt.

Dat er iemand geloofd in dat je het ver kunt schoppen, dat je het in je hebt als je daar samen voor gaat en niet opgeeft. Dat ik mij gewaardeerd voel als atleet en als persoon.

Dat het je keihard gegund word en dit weten, omdat er iemand vanaf het begin af aan laat merken dat je dat verdiend. Dit is wat Marieke en Jeff voor mij zijn en zijn geweest vanaf het begin af dat ik onder hun hoede kwam.

Als iemand zo hard achter je staat krijg je zoveel positifiteit daaruit als atleet en als persoon.

Dus iedere keer als ik daar in de sportschool kapot sta te gaan, maakt het dat ik doorga totdat ik weet dat ik alles gegeven heb wat eruit te halen was met trainen.

Marieke, Jeffrey jullie zijn toppers en ik vind jullie schatten van mensen.

Ik gun het iedereen om zulke coaches achter zich te hebben staan want in mijn ogen zijn er geen betere te vinden.

Investeer in jezelf en boek grote resultaten! 💪

De service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.
Coaching per 4 weken
81,75
inclusief btw
Online coaching
65,40
inclusief btw
Personal training/coaching
59,95
inclusief btw

Hier helpen wij bij

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Onze trotse sponsors