Gordon Moen

Jeffrey en zijn vrouw marieke zijn een top team en hoe hun klaar staan voor hun atleten is ongekend! Team samensterk is daarom echt een voorbeeld team hoe het wel moet!

Laten we beginnen bij het begin.

In maart toen bodybuilding nog ver van me bed lag deed ik mee aan Mens Physique op het JBC. Dit liep helaas maar ook niet totaal onverwachts niet zoals het moest. Maar met deze ervaring en het kwijtraken van mijn podium vrees ben ik met volle moed en motivatie door gegaan. Na veel rond kijken/zoeken ben ik uiteindelijk bij Team Samensterk gekomen. Vanaf 1 juli 2018 was ik officieel lid van dit team!

Omdat bij Mens Physique niets voor mij te halen viel lagen mijn pijlen op Muscular mens physique. En is er in deze tijd zelfs soms Classic bodybuilding in me op gekomen. Maar omdat bodybuilding zelf niet in mijn straatje lag wou ik hier niet aan wagen. Na ons 1e gesprek was al snel duidelijk dat ik het hele idee (muscular) mens physique maar beter kon laten varen. Dus hebben vanaf deze dag besloten om onze pijlen te richten op het Classic bodybuilding wat ik toch best spannend vond, Maar bodybuilding zelf.. “No way!” hoor ik mezelf nog zeggen!

En toen kwam het stukje, Welke wedstrijd gaan we pakken? Vorig jaar ben ik aanwezig geweest op SAP cup als bezoeker en dit Evenement vond ik zo mooi, ik moest en zal hier staan! Mijn Coach zat te twijfelen of dit wel een goed idee was gezien de korte tijd die wij hiervoor hadden. maar ik hield voet bij stuk en moest hieraan mee doen!

Vanaf dit punt werd dan ook gelijk een planning gemaakt en moesten we er vol gas in gaan om dit te verwezenlijke. Deze planning liep niet geheel zonder tegenslagen. ik heb het best zwaar gehad moet ik zelf bekennen en dan niet met mijn voeding of training want aan mijn motivatie en inzet heeft het zeker niet gelegen, maar het plaatje daar om heen. het was soms moeilijk om me positieve houding vast te houden en is er vaker in me op gekomen om er mee te kappen. maar elke keer dat ik mezelf verloor in het negatieve en ik mijn mindset kwijtraakte was daar mijn coach die me weer op de been hielp en mij weer die schop onder me reet gaf! 5 weken voor mijn wedstrijd zat ik er helemaal doorheen.

Ik kon niet meer, ik was op! Mijn Prive situatie bracht mij van stuk waardoor ik de handdoek in de ring wou gooien. Na een gesprek met mijn coach voelde ik mij weer positiever en kon ik er weer met volle moed voor gaan! Toen begon mijn Prep, wat voor mijn gevoel veel te laat was… Ik vroeg me af “hoe gaan we dit in 4 weken voor elkaar krijgen?” Zoveel onzekerheid dat ik had begon ik met volle motivatie en strijdlustigheid aan deze laatste weken! in deze periode bleef mijn gewicht best hoog hangen, zo zat ik 2 á 3 weken voor de wedstrijd nog tegen de 90kg aan waardoor classic nog ver te zoeken viel omdat ik hiervoor maar 82kg mog wegen.

Toen kwam het woord… Je gaat tot 90kg doen! dus wat begin dit jaar zo buiten mijn doel leek te staan was het toch werkelijkheid geworden gordon gaat toch echt bodybuilding doen! Ik voelde mij er eerst niet goed bij en werd heel onzeker, gezien ik best licht in gewicht zou worden in deze klasse zag ik mezelf hier niet tussen staan. Maar toen werd meerdere malen me mond gesnoerd door me coach en moest ik vertrouwen hebben. hier heb ik dus niet naar geluisterd en was ik een behoorlijke pain in the ass voor me coach. haha! zelfs de laatste week werd ik alleen maar onzekerder! heb ik wel genoeg massa? ben ik wel droog genoeg? word ik niet te plat? zo bleef dat door gaan tot de dag voor de wedstrijd! toen keek ik in de spiegel en voelde ik me zo zelfverzekerd dat er opeens een hele stroom van adrenaline door me lichaam stroomde.

Ik was er EINDELIJK klaar voor. me mindset zat goed, me motivatie zat goed, me lichaam zag er goed uit, ik was kneiterdroog en hard. IK WAS ER KLAAR VOOR! De wedstrijd dag was helemaal top geregeld. de gemoedelijkheid de coaches en iedereen die er was.. alles was top! Eerst kwam het wegen.. Zo woog ik 77kg bij me vorige wedstrijd en stond er dit keer 85kg precies op de weegschaal! dat betekend 8kg massa in een schrale half jaar tijd! toen moest ik op voor ronde 1.. de “vergelijking”, heel stiekem kwam er een klein beetje zenuwen naar boven toen ik backstage stond.

ik keek om me heen en dacht, wat zijn die gasten groot!! haha! maar toen keek ik naar mezelf, en toen kwam het ‘Bamm!’ de zelfverzekerdheid en strijdlustigheid knalde in als een bom! geen stukje zenuwen te vinden ik had er zo een zin in! ik wou zo graag het podium op! Dit was Mijn moment, Mijn tijd! Hier heb ik alles voor gedaan hier heb ik alles voor gelaten en alles voor gegeven! daar gingen we, het podium op! eerst werden we per groep vergeleken en daarna werden de nummers opgeroepen voor de “Call outs” en ik bleef in me hoofd zeggen, 135! 135! 135! en toen kwam het “FIRST CALL OUT!”

Met de stroom van energie die er toen door me heen ging wist ik dit is “My time to shine!” mijn poses gingen uitstekend zelfs de pose die we last minute backstage even erin gegooid hebben. Met alle kramp die erin schoot en zelfs een buikspier die eruit popte na me laatste pose trok ik me daar niks van aan en voelde ik me voldaan! Toen kwam ronde 2.. mijn routine, deze liep kwa poses vlekkeloos alleen ging ik iets te snel op de muziek waardoor ik te snel eindigde en mijn muziek nog door liep hier moest ik zelf stiekem om lachen toen ik van stage of liep! Maar desondanks was ik trots op mezelf. zo positief dat ik was kon dit moment mijn niet meer gestolen worden!. Daar was het dan na een super lange dag, de prijsuitreiking. als eerst werd je met de hele groep op de voorlijn gezet en dan werden de nrs omgeroepen die naar achter moesten en in de finale stonden. zo zat ik te tellen wie er op genoemd werden en kwam ik bij de man naast me stond op 4 van de 5 toen wist ik het hier komt het nr 135!! dus nu de finale staan we dan met 5 man op een rij… eerst de nr 5 – toen kwam het nr 4, wie is nr 4?? toen ik mijn nummer niet hoorde kon ik wel een gat in de lucht springen, ben ik nou echt in de prijzen gevallen? en ja hoor! toen kwam het De 3e plaats voor nummer 135 Gordon moen! mijn geluk kon niet op! tuurlijk wil je 1e zijn maar ik wist waar ik vandaan kwam en ik wist tegen wat ik stond en dat was niet mis! Daar sta ik dan Een 3e Plek! alles waar ik voor gevochten heb en waar ik keihard voor gewerkt heb werd vandaag eindelijk beloond! en dat met een mooie beker!

Deze dag ga ik nooit meer vergeten! en met deze ervaring kan ik nu al verklappen dat dit smaakt naar meer! en ik zeker door zal gaan! jullie zullen zeker meer van me horen!! Na dit verhaal wil ik speciaal mijn coach bedanken voor alles wat hij gedaan heeft. zonder deze man was ik nooit zo ver gekomen. buiten de voeding en fysiek om heeft hij mij mentaal er helemaal doorheen getrokken!.. Als hij er niet was, was dit avontuur voor mij allang gevlogen! Elke moment ik erdoor heen zat stond hij klaar om mij de steun en schop te geven die ik nodig had.

Ik ben al zeg ik het zelf echt geen makkelijke atleet geweest voor hem, een behoorlijke pain the ass af en toe maar de geduld die hij met mij had verteld veel over hem! het is een man naar me hart en wat hij allemaal voor mij gedaan heeft zal hem zeker in dank afnemen!.

Jeffrey en zijn vrouw marieke zijn een top team en hoe hun klaar staan voor hun atleten is ongekend! Team samensterk is daarom echt een voorbeeld team hoe het wel moet! zo betrokken als dat ze zijn bij hun atleten is zoals elke coach dat hoort te doen. Zo is het stukje mentaal een belangrijk deel in hun team. zit je mentaal goed dan zit derest ook goed! mentaal voor fysiek! jullie bijde bedankt voor deze geweldige dag! de lol die we hadden en de gemoedelijkheid onderling was ongekend!!

Ook wil ik in speciaal Jeffrey Visser bedanken die mij ook gesteund heeft in deze periode! hoe negatief ik soms was liet hij me positiever denken en zei elke keer dat ik me niet zo druk moest maken. je bent een behoorlijke motivatie blok voor mij! En dat je als enige mee ging naar me wedstrijd betekende veel voor me en dat je zelfs om half 8 sochtends in de auto stapte om me te brengen!! Wat een maat!! thankss!! Ook onze top atleten van deze dag!! Patricia van Doesburg & Jerusha Weidema. wat een toppers, allebij super geshined! en zeker trots op! wat een prestatie om toch hier te staan! ze hebben mijn dag compleet gemaakt!!

Investeer in jezelf en boek grote resultaten! 💪

De service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.
Coaching per 4 weken
81,75
inclusief btw
Online coaching
65,40
inclusief btw
Personal training/coaching
59,95
inclusief btw

Hier helpen wij bij

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Onze trotse sponsors