Bjorn Schreuder

Ik ben zeer tevreden over hoe Jeffrey en Marieke mij hebben begeleid, Ik heb tijdens mijn wedstrijd veel ervaring mee kunnen pakken en ik heb voor mijzelf een mooie shape neergezet waar ik trots op ben.

De weg naar Body fit challenge cup. Het begon allemaal in de sportschool, ik werd door een aantal mensen aangesproken of het feit dat ik een goeie bouw/basis had om een wedstrijd te doen. Ik was zelf nog niet helemaal bezig om een wedstrijd te gaan doen maar ik was er wel geïnteresseerd in om het ooit te gaan doen. Uiteindelijk ben ik toch overgehaald om een wedstrijd te gaan doen door een maat(Roy) bij mij in de sportschool.
Toen werd ik voorgesteld aan Team Samensterk. Ik zat in sportschool Limited edition samen met Roy en daar kwam een beer van een vent samen met zijn vriendin door de deur heen zetten, Dat bleken mijn coaches Jeffrey en Marieke te zijn. We hadden een goed gesprek over wat mijn doelen voor in de toekomst waren en dat wilde zij wel samen met mij bereiken. Toen we het gesprek afgerond hadden gingen wij samen naar mijn shape kijken, die bleek goed genoeg te zijn om in 7,5 week op het podium te staan. Jeffrey zei tegen mij dat ik goed op mijn voeding moest letten en daarbij goed op mijn schouders moest focussen.

Zodoende kreeg ik een voeding schema opgestuurd met daarbij een schouder workout en bericht dat ik over 4 weken weer een check-up had. In die 4 weken tijd heb ik contact gehad met Jeffrey over voeding en ik heb een aantal progressie foto’s opgestuurd, Jeffrey heeft veel aandacht voor je als atleet en als persoon. Als je bijvoorbeeld vragen hebt betreft de wedstrijd kan je bij hem terecht en zelfs als je persoonlijke kwesties hebt.

Ik had weer een check-up bij Jeffrey en daarbij werd er weer gekeken naar mijn shape en hoe ik ervoor stond. Mijn voeding werd omlaag gehaald met koolhydraten zodat ik zo snel mogelijk klaar ben om op het podium te staan. Toen begon het toch wel zwaar te worden, Ik zocht een beetje toevlucht in augurken en sla om mijzelf vol te laten voelen. In die laatste weken heb ik nauw contact gehad met Jeffrey over mijn progressie, Ik werd elke week gevraagd om een shape update te geven en daarnaast ook nog op check-up te komen. Dit gaf een goed gevoel dat ik op de juiste weg ben richting het podium.

De laatste week was aangekomen, Ik kwam bij Jeffrey 7 dagen uit voor een check-up, Ik was zelf niet tevreden met mijn shape maar Jeffrey zei dat ik veel vocht in mijn lichaam had en dat dat deze week er wel uit ging. Ik kreeg een schema mee om het vocht af te laten drijven, ik moest gedurende week minder drinken om zo droog mogelijk te worden. Naast het vocht afdrijven moest ik ook nog mijn spullen voor de wedstrijd inkopen, daarvan kreeg ik ook een lijst mee. Deze laatste week was Jeffrey heel gefocust om mijn vocht eruit te halen en ik moest dus de laatste 3 dagen elke dag een shape-update geven. Naast mijn shape-update gaf hij mij vrijdag avond een schema om mijzelf met koolhydraten te voorzien om zo een vol/droog lichaam te krijgen.

De dag van de wedstrijd was redelijk hectisch doordat een pro-tan apparaat defect was. Hierdoor liep tanning uit en ook het wedstrijd programma moest aangepast worden. Hierdoor werd ik geïrriteerd en chagrijnig, Jeffrey ging op een begeven moment naar boven om tanning te regelen voor mij en ik was binnen een half uur aan de beurt. Doordat het schema werd veranderd moesten de men’s physique atleten die om kwart voor 5 op moesten pas om half 9 het podium op dat was redelijk vervelend vooral als je geen vocht hebt. In de ochtend heb ik een migraine aanval gehad tot 1 uur, gelukkig had ik mijn medicatie bij mij. Tijdens mijn migraine moest ik ook koolhydraten eten en ben een aantal keer door Jeffrey aangetikt om te gaan eten. De rijstwafels waren redelijk droog, voornamelijk als je geen vocht in je mond hebt dus dat was een flinke strijd om deze te consumeren. Na een hele lange tijd wachten mocht ik eindelijk het podium op, ik moest van Jeffrey en

Marieke een banaan naar binnen werken met kaneel nadat ik dit had opgegeten moest ik cola en alcohol naar binnen werken om zo een goede pomp te krijgen. Ik stond backstage achter allemaal andere kerels die nog even aan het oppompen waren om hun I-Walk uit te voeren, Ik deed uiteraard ook nog wat oefeningen. Eenmaal aan de beurt kreeg ik vanaf mijn linkerkant van Marieke instructies en vanuit het publiek van Jeffrey instructies! Ik kreeg bijvoorbeeld naar mijn hoofd gegooid: Houd je buik in! Schouder, Schouder!! Dit zorgde ervoor dat ik toch kleine foutjes kon verbergen. Doordat ik op het podium stond had ik alsnog wat fouten gemaakt bijvoorbeeld: Verkeerde been, Schouder niet naar buiten, En als klap op de vuurpijl was ik niet met mijn front pose geëindigd. Dit was mijn eigen fout.

Ik heb hierbij gelukkig veel aan Marieke en Jeffrey gehad want ik had alsnog de First call out kunnen pakken waarbij ik een 6e plek kreeg. Ik ben zeer tevreden over hoe Jeffrey en Marieke mij hebben begeleid, Ik heb tijdens mijn wedstrijd veel ervaring mee kunnen pakken en ik heb voor mijzelf een mooie shape neergezet waar ik trots op ben. Het gaat mij niet zozeer hoe de jury over mij denkt als ik zelf maar tevreden ben met mijn shape. Na de wedstrijd heb ik een goed gesprek gehad met Jeffrey over wat mijn volgende plannen zijn en wat hij vind wat ik het best kan verbeteren. Jeffrey en Marieke zijn heel goed voor mij geweest en hebben mij begeleid niet alleen als atleet maar ook als persoon en dat zorgt ervoor dat dit een unieke manier is van coaching.

Investeer in jezelf en boek grote resultaten! 💪

De service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.
Coaching per 4 weken
81,75
inclusief btw
Online coaching
65,40
inclusief btw
Personal training/coaching
59,95
inclusief btw

Hier helpen wij bij

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Onze trotse sponsors