Bianca

Ik zou echt iedereen aanraden die de bodybuilding wereld in wil om bij dit team te komen.. Ze zijn eerlijk, oprecht, hebben kennis van het vak en boven alles zijn ze super persoonlijk.

Waar moet ik beginnen.. Augustus 2017, het begin van onze weg naar het bikini fitness podium. Ik wou graag voor mijn 23e een bikini fitness wedstrijd doen. Maar hoe gaat zoiets? Na veel te hebben opgezocht erover, kwam ik er achter dat ik een coach nodig had. Veel positieve berichten over Team Samensterk gehoord, dus contact met jullie gezocht, en vrijwel direct een afspraak gemaakt. Hier vertelde ik mijn verhaal en over in wat voor tijdsbestek ik graag een wedstrijd wou doen. Hierop kreeg ik een heel eerlijk antwoord en dat antwoord was :” We gaan lekker beginnen, en zien wel hoe het loopt.. maar we beloven niks, want we weten niet hoe jouw lijf reageert op alles”. Dit was in eerste instantie natuurlijk niet het antwoord wat ik wilde horen.. want ik had een doel voor mijzelf gesteld, en dat was voor mijn 23e dat podium op! (mei2018)

Maar er was een goede klik, het was leuk en bovenal wist ik dat ik hard aan de bak moest wou ik dit halen. Dus direct van start gegaan met mijn eet en trainingsschema en hier heb ik tot op de dag van vandaag geen milligram van afgeweken. De eerste 4 weken geen cheatmeals.. dat was een shock. Maar het resultaat was er ook naar! Ik was echt enorm vooruit gegaan in 1 maandje tijd! Motiverend en enthousiast door naar de 2e maand waar ik 1 keer per week een cheatmeal had, waarbij ik dan ook he-le-maal los ging.

Na de 2e maand weer een check up gehad en toen zagen we dat mijn lijf goed reageerde op alles en we gingen verder vooruit kijken. JBC 2018! 11 maart, dat is ons doel.. Jouw eerste wedstrijd! Ik was zo gelukkig en blij! Ik ga dit doen, ik ga mijn doel behalen.. samen met mijn coaches.. mijn vrienden.. Jeffrey en Marieke.

Maanden gingen voorbij en het is niet altijd even makkelijk geweest. Vooral het mentale was mijn “zwakke” punt. Ik zag mijn eigen progressie niet meer en werd af en toe wat onzeker van mijn zaak. Maar ook dan kon ik altijd bellen of appen en dan werd ik vrijwel direct weer met beide benen op de grond gezet en gingen we weer vol goede moed door!

De laatste 10 weken stonden in het teken van dé echte wedstrijd voorbereidingen.. de prep, bikini uitkiezen, het poseren en natuurlijk de inschrijving van de wedstrijd. Het klonk nog zo lang.. 10 weken, maar deze weken zijn voorbij gevlogen! Ik heb mijn bikini destijds laten maken bij Jenny van Booze and Bikini’s, een team genoot van Team Samensterk. Wat was ik gelukkig toen ik deze aan trok.. ik kon wel in tranen uitbarsten. Alles viel op zijn plek.. En toen was het 11 maart.. DE dag waarop ik aan iedereen kon laten zien waar ik zo hard voor gewerkt had. Backstage was er zo’n lekkere sfeer.. Iedereen van Team Samensterk hielp elkaar, was er voor elkaar en we straalden echt kracht uit. We deden de naam Samensterk echt eer aan. Geweldig! Stuk voor stuk prachtige atleten die streden voor wat ze waard waren.

Mijn moment was daar.. het podium op! Niet 1 keer, niet 2 keer, maar 4 keer! Ik deed mee in de bikini fitness lengte klasse en de junioren klasse. En wat denk je… ik heb beide klasses gewonnen.. 2 keer eerste! Ik wist niet wat mij overkwam.. IK? Tussen al die mooie meiden, ben ik degene die wint? Wow.. dit had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen. Uiteindelijk mochten alle dames die in de bikini klasse hadden gewonnen nog strijden om de Overall titel. Deze prijs win je als de jury jou de beste bikini atleet van de dag vind. En ja.. deze won ik ook! Ik moest huilen, lachen, schreeuwen.. alles tegelijk maar in werkelijkheid stond ik daar.. Perplex! En wat denk je.. mijn eigen coach Jeffrey heeft deze prijs aan mij overhandigd.. Geen woorden voor dit moment.

Maar goed.. Back to reality! Wat gaan we doen? 4 weken door pakken naar de Open Rotterdamsche Kampioenschappen! Dus mijn prep ging door. 4 weken weer dat traject in, ik voelde me heerlijk! Wat was dit fantastisch.. Hard werken voor je doelen, en dan ook nog met zo’n uitkomst.. Dat is onbetaalbaar. De dag van de Open Rotterdamsche Kampioenschappen was anders dan de JBC. Waarom? Omdat ik nu dus wist wat er ging gebeuren en hoe het backstage gaat. Het tannen, opwarmen, het podium op en niet te vergeten het laden met Muffins.. GENIETEN!

Weer mocht ik 4 keer het podium op. 2 keer in mijn lengte klasse en 2 keer in de junioren. Het niveau was hoog.. Alle dames die meededen moesten eerder op een C wedstrijd 1e 2e of 3e zijn geworden om door te mogen naar een B wedstrijd. Dus dat was spannend. Maar toch wist ik de jury weer te overtuigen en heb ik de bikini fitness junioren klasse op mijn naam geschreven! Een 1e plek! In de bikini fitness lengte klasse had ik ook weer erg goed gescoord en hier had ik een 3e plaats weten te veroveren. Zo intens gelukkig!

Zo.. dit was het dan. Bijna een jaar lang keihard gewerkt voor dit en nu is het even voorbij.. Of niet? Een week later was het Nederlands Kampioenschap, en aangezien ik top gescoord had, gingen we door! Whaaaaaat!! in 6 weken tijd van C atleet naar A Atleet. En wat nog het leukste was is dat ik naast Marieke kwam te staan.. mijn eigen coach!

Net zoals alle andere wedstrijden ging ik er “open minded” in.. Ik had voor mijzelf al gewonnen en ik wist dat het niveau nu nóg hoger zou zijn. Ik was al enorm trots dat we dit in zo’n korte periode hadden bereikt. Elke keer is het weer zo enorm genieten.. DE dag.. Het is een lange dag, want ik zat al om 7.00 in de make up en 12 uur snachts was ik pas weer thuis die dag.. Maar het is het zo dubbel en dwars waard. Naast Marieke op het podium was echt een eer voor mij.. Zij is toch wel echt mijn voorbeeld. Het was zo gaaf en ik had weer goed gescoord! Een 3e plaats bij de junioren en een mooie 4e plek in mijn lengteklasse. Ik was het gelukkigste mens op aarde, maar nu was het eerst wel even voorbij. Geen wedstrijden komende maanden.. het seizoen is voorbij.

Na een week of 2 zijn we tot het besluit gekomen dat we eind November de JB GrandPrix willen gaan doen. Dit omdat ik nog mee kan doen aan de junioren dit jaar. Dus was het na de wedstrijd periode van afbouwen nu ineens opbouwen geblazen en groeien die spieren! En dat gaat goed. Maar in mijn koppie zat het me soms wat tegen..

Gelukkig kan ik altijd bij Jeffrey en Marieke terecht als ik me rot voel, even wil klagen of er doorheen zit. Zei weten namelijk als geen ander hoe het is.

Ik zou echt iedereen aanraden die de bodybuilding wereld in wil om bij dit team te komen.. Ze zijn eerlijk, oprecht, hebben kennis van het vak en boven alles zijn ze super persoonlijk.. Ik heb zo’n goede band met beide gekregen.. Ik zou dit voor geen goud anders willen doen. Zonder hun was mij dit ook zeker niet gelukt. Jullie hebben deuren voor mij geopend, en we gaan door voor meer! Meer avonturen!

Ik heb er enorm veel zin in en ben jullie dankbaar voor alles.

Ik hou van jullie!

Dikke knuffel,

Jullie kleine stuiterbal, Bianca

Investeer in jezelf en boek grote resultaten! 💪

De service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.
Coaching per 4 weken
81,75
inclusief btw
Online coaching
65,40
inclusief btw
Personal training/coaching
59,95
inclusief btw

Hier helpen wij bij

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we samen met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Onze trotse sponsors