Succesverhalen

Wij zullen je begeleiden op het gebied van voeding, training, lifestyle maar ook mentaal! Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Aanmelden

Gordon Moen

Jeffrey en zijn vrouw marieke zijn een top team en hoe hun klaar staan voor hun atleten is ongekend! Team samensterk is daarom echt een voorbeeld team hoe het wel moet!

Lees meer

Bianca

Ik zou echt iedereen aanraden die de bodybuilding wereld in wil om bij dit team te komen.. Ze zijn eerlijk, oprecht, hebben kennis van het vak en boven alles zijn ze super persoonlijk.

Lees meer

Sananda Aartsen

TEAM SAMENSTERK is niet alleen een naampje, iedereen motiveert elkaar en staat voor elkaar klaar. En dit alles maakt team samen sterk heel bijzonder.

Lees meer

Jannice Hommes

Marieke, Jeffrey jullie zijn toppers en ik vind jullie schatten van mensen. Ik gun het iedereen om zulke coaches achter zich te hebben staan want in mijn ogen zijn er geen betere te vinden.

Lees meer

Roy Peters

De top begeleiding voor, tijdens en na de wedstrijd van zowel Jeffrey als Marieke is echt perfect. Ze hebben mij geholpen mezelf fysiek en mentaal te verbeteren. Top coaches!

Lees meer

Ali Mashhadiyari

Het vertrouwen is er en zal niet meer weggaan. Samen hebben we mijn droom waargemaakt en zoals ik al vaker heb gezegd we zijn pas begonnen en gaan nog veel meer laten zien samen. #TeamsamenSTERK

Lees meer

Bjorn Schreuder

Ik ben zeer tevreden over hoe Jeffrey en Marieke mij hebben begeleid, Ik heb tijdens mijn wedstrijd veel ervaring mee kunnen pakken en ik heb voor mijzelf een mooie shape neergezet waar ik trots op ben.

Lees meer

Dennie Bronneberg

Uiteindelijk werd het harde werken van trainen, diëten en de vele dagen cardio beloond met een super mooie tweede plaats. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik wil de coaches, Jeffrey en Marieke van TeamSamenSterk, enorm bedanken voor jullie betrokkenheid, enthousiasme, emotie, kennis en coaching.

Lees meer

Tom Weenk

Jeffrey ik heb het je vaker gezegd maar ben enorm blij met jou als coach die altijd voor me klaar staat elke dag van de week en hoop nog vele jaren met je samen te werken! Team samen STERK.

Lees meer

Coach

Mijn naam is Jeffrey Latour, de coach, bodybuilder in hart en nieren en tevens papa van twee geweldige kids.  Jeffrey “REUS” Latour, zoals velen mij kennen: de grote vriendelijke reus. Onder al die spieren en kracht zit een heleboel gevoel, liefde en passie. 

Al van jongs af aan ben ik bezig met sport. Ik begon als kind met basketbal, dit heb ik jaren fanatiek gedaan totdat dit niet meer goed te combineren was met mijn baan. Aangezien stil zitten niks voor mij is, ben ik de sportschool ingedoken. Deze nieuwe sport groeide al snel uit tot een ware passie en levensstijl en de ene na de andere wedstrijd volgde. Ik kan terugkijken op mooie wedstrijden, hele mooie overwinningen en titels, veel leermomenten en o.a. hierdoor heel veel ervaring opgedaan binnen de wereld van bodybuilding. 

Ik zal er alles aan doen om je aan alle kanten te helpen en er het beste uit te halen. Zowel fysiek als dus mentaal. Ik ben altijd erg eerlijk en ik zeg waar het op staat: dat zal niet altijd even leuk zijn of zijn wat je wil horen, maar dit schept wel duidelijkheid en vertrouwen. Naast de coaching en begeleiding voor Team SamenSTERK werk ik al meer dan 20 jaar als pedagogisch medewerker op een internaat en is mensen helpen/begeleiden mijn tweede natuur. Ik zal dan ook niet rusten voordat we samen de eindstreep bereiken. Ups en downs, dat maakt niet uit: ik  sleep je er doorheen en sta altijd voor je klaar. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en binnen het team en dat je jezelf kunt zijn. Bij Team SamenSTERK is er respect voor iedereen en zijn of haar doelen.  

Laat je vooral niet afschrikken door de extreem afgetrainde atleten. Juist ook de mensen met andere persoonlijke doelstellingen zijn bij mij van harte welkom en juist door mijn uitgebreide kennis en ervaring kan ik jou op meerdere fronten goed helpen!