Succesverhalen

Wij zullen je begeleiden op het gebied van voeding, training, lifestyle maar ook mentaal! Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Aanmelden

Gordon Moen

Jeffrey en zijn vrouw marieke zijn een top team en hoe hun klaar staan voor hun atleten is ongekend! Team samensterk is daarom echt een voorbeeld team hoe het wel moet!

Lees meer

Bianca

Ik zou echt iedereen aanraden die de bodybuilding wereld in wil om bij dit team te komen.. Ze zijn eerlijk, oprecht, hebben kennis van het vak en boven alles zijn ze super persoonlijk.

Lees meer

Sananda Aartsen

TEAM SAMENSTERK is niet alleen een naampje, iedereen motiveert elkaar en staat voor elkaar klaar. En dit alles maakt team samen sterk heel bijzonder.

Lees meer

Jannice Hommes

Marieke, Jeffrey jullie zijn toppers en ik vind jullie schatten van mensen. Ik gun het iedereen om zulke coaches achter zich te hebben staan want in mijn ogen zijn er geen betere te vinden.

Lees meer

Roy Peters

De top begeleiding voor, tijdens en na de wedstrijd van zowel Jeffrey als Marieke is echt perfect. Ze hebben mij geholpen mezelf fysiek en mentaal te verbeteren. Top coaches!

Lees meer

Ali Mashhadiyari

Het vertrouwen is er en zal niet meer weggaan. Samen hebben we mijn droom waargemaakt en zoals ik al vaker heb gezegd we zijn pas begonnen en gaan nog veel meer laten zien samen. #TeamsamenSTERK

Lees meer

Bjorn Schreuder

Ik ben zeer tevreden over hoe Jeffrey en Marieke mij hebben begeleid, Ik heb tijdens mijn wedstrijd veel ervaring mee kunnen pakken en ik heb voor mijzelf een mooie shape neergezet waar ik trots op ben.

Lees meer

Dennie Bronneberg

Uiteindelijk werd het harde werken van trainen, diëten en de vele dagen cardio beloond met een super mooie tweede plaats. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik wil de coaches, Jeffrey en Marieke van TeamSamenSterk, enorm bedanken voor jullie betrokkenheid, enthousiasme, emotie, kennis en coaching.

Lees meer

Tom Weenk

Jeffrey ik heb het je vaker gezegd maar ben enorm blij met jou als coach die altijd voor me klaar staat elke dag van de week en hoop nog vele jaren met je samen te werken! Team samen STERK.

Lees meer

Wie zijn de coaches?

Mijn naam is Jeffrey Latour, de coach voor de heren, bodybuilder in hart en nieren. En papa van 2 geweldige kids. Marieke heeft aangeboden een stukje over mij te schrijven dus bij deze!

Jeffrey “Reus” Latour, zoals vele hem ook wel zullen kennen, de grote vriendelijke reus. Want onder al die spieren en kracht zit een heleboel gevoel, liefde en passie.

Jeff is al van jongs af aan bezig met sport. Hij begon al jong met basketbal, dit heeft hij jaren fanatiek gedaan totdat dit niet meer goed te combineren was met zijn baan. Aangezien stil zitten niks voor hem was is hij de sportschool ingedoken. Deze nieuwe sport groeide al snel uit tot een ware passie en levensstijl en de ene na de andere wedstrijd volgde. De ene wedstrijd natuurlijk beter dan de andere maar zo gaat dat nou eenmaal! Hij kan terugkijken op mooie wedstrijden, hele mooie overwinningen en titels en vooral prachtige ervaringen!

Zo dat was het “zakelijke/geschiedenis” praatje, haha. Nu een stukje over hoe hij is.

Jeff zijn sterkste krachten zijn z’n toewijding, eerlijkheid en directheid, passie voor wat hij doet, coaching in het mentale en motiverende aspect. Hij zal er alles aan doen om je aan alle kanten te helpen en er het beste uit te halen. Zowel fysiek als dus mentaal. Hij is altijd erg eerlijk en zegt waar het op staat, niet altijd even leuk om sommige dingen te horen, maar dit schept wel duidelijkheid en vertrouwen. Mensen helpen zit hem in het bloed, naast dit werkveld werkt hij al 20+ jaar als pedagogisch medewerker op een internaat en is mensen helpen/begeleiden zijn tweede natuur. Hij zal dan ook niet rusten voordat jullie samen de eindstreep bereikt hebben. Ups en downs, hij sleept iedereen er doorheen en staat voor ze klaar om ze te helpen. Hij zorgt ervoor dat je op je gemak voelt binnen ons team en je jezelf kunt zijn, respect voor iedereen en zijn/haar doelen. En samen werken aan jouw dromen.  

Mijn naam is Marieke Harrewijn, ik coach alle dames.

k ben altijd erg sportief geweest en kon nooit stilzitten. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen, wat ik heel wat jaartjes heb gedaan op selectieniveau. Toen ik wat ouder begon te worden was het niet echt meer mijn ding en ben ik gaan zoeken naar een andere manier van sport of beweging om fit te blijven.

Sinds 2011 ben ik mij gaan richten op fitnessen omdat ik niet helemaal tevreden was met hoe ik eruitzag. Van het een kwam het ander en zo ben ik het bodybuilding wereldje in gerold. Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om wedstrijden te doen en heb ik in december 2013 mijn eerste wedstrijd gedaan.

Na deze wedstrijd had ik de smaak te pakken en ben ik wedstrijden blijven doen. In het voorjaar 2016 heb ik mijn A-status verdiend en sindsdien draai ik mee in de top van Nederland in de bikini fitness klasse.

In al die tijd heb ik onwijs veel geleerd, leer ik nog dagelijks bij en zo heb ik uiteindelijk van mijn passie mijn werk weten te maken.

Laat je vooral niet afschrikken door de extreem afgetrainde atleten. Juist ook de mensen met persoonlijke doelstellingen zijn bij ons van harte welkom, en juist door onze uitgebreide kennis kunnen we jou ook goed helpen!

Team Samensterk
Check de instagram!