Over ons

Samen STERK. De naam zegt het eigenlijk al. Samen bereik je altijd meer dan in je eentje. Samen (Jeffrey Latour en Marieke Harrewijn) willen wij jou helpen en begeleiden op weg naar een gezonder, fitter, sterker en strakker lichaam. Het lichaam waar jij van droomt en dat jij verdiend! Wij zullen je begeleiden op het gebied van voeding, training, lifestyle maar ook mentaal! Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Vooral het persoonlijke stuk is voor ons erg belangrijk, vertrouwen en respect voor elkaar. Team Samen STERK is een grote familie waarbij iedereen voor elkaar klaar staat en elkaar een handje helpt en vooral waarbij iedereen zichzelf kan zijn.

Team Samen STERK is ontstaan vanuit onze eigen passie voor de fitness- en bodybuildingsport. Wat begon als een hobby waarbij we af en toe iemand hielpen bij het behalen van zijn of haar doelen, groeide al snel uit tot een waar team van atleten.

Sommigen werken hard om hun persoonlijke doelstellingen te behalen en anderen willen maar al te graag een keer voelen hoe het is om op het podium te staan tijdens een wedstrijd!