Onze aanpak

Aangezien wij beiden al even meedraaien in de fitness en bodybuilding wereld hebben wij ondervonden dat er ontzettend veel vraag en aanbod is naar goede begeleiding. Veel mensen bieden deze begeleiding maar vaak horen wij terug dat de atleten zich maar een nummertje voelen.

Wij hebben gemerkt dat mensen het fijn en belangrijk vinden dat de begeleiding een groot persoonlijk aspect heeft. Bij ons ben je niet zomaar een nummertje. Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is tussen de atleet en ons (coaches). Vertrouwen en wederzijds respect staan voorop.

Onze service bestaat uit het begeleiden van mensen tijdens hun wedstrijdvoorbereiding of tijdens het werken aan hun persoonlijke doelstellingen.

De volgende soorten van begeleiding bieden wij aan:

 • Wedstrijdbegeleiding.
 • Begeleiding naar een persoonlijk doel, los van wedstrijden.
 • Voedingsadvies (schema’s inbegrepen bij de begeleiding).
 • Trainingsadvies (schema’s inbegrepen bij de begeleiding).
 • Online coaching.
 • Personal training.

Wedstrijd begeleiding – Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken wij met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Wij plannen om de 4 weken een check up met jou in. Dit vindt plaats bij ons in de sportschool, sportschool Limited Edition in Apeldoorn.

Tijdens deze check up kijken wij hoe jij ervoor staat n.a.v. de afgelopen 4 weken. We maken dan o.a. foto’s om je progressie bij te houden en bespreken we hoe het de afgelopen 4 weken verlopen is. Aan de hand van de gemaakte progressie passen wij de voedings- en trainingsschema’s aan voor de volgende 4 weken.

Het is altijd mogelijk om tussendoor al eerder een keer langs te komen om ons even te laten mee kijken hoe het gaat als jij hier behoefte aan hebt en je bevindingen te delen.

Is jouw doel naar een wedstrijd toe werken? Dan gaat de frequentie van check ups de laatste periode voor de wedstrijd sowieso omhoog aangezien er in die periode veel veranderd en wij jou dan vaker willen zien om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Alles van A tot Z met betrekking tot de wedstrijd nemen wij met je door.

Uiteraard de dag van de wedstrijd zullen wij backstage aanwezig zijn om alles soepel te laten verlopen en jou als atleet bij te staan.

Ook in de dagen na de wedstrijd zorgen wij ervoor dat jij weer terug in je ritme komt en na een paar dagen genieten van lekker eten zorgen wij tevens dat je weer netjes volgens een nieuw voedingsschema kunt gaan eten om het hele jaar door een mooie shape te kunnen behouden!

Personal training – Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken wij met jou wat jouw doelen zijn en welke begeleiding jij hierbij verwacht nodig te hebben. Tijdens dit gesprek stellen wij samen een plan op om deze doelen te realiseren.

Afhankelijk van de door jouw gestelde doelen gaan we samen bepalen hoe vaak jij kunt en wilt trainen. Daarnaast ontvang je een voedingsschema op basis van jouw doelen en behoeftes. Dit schema zullen we gaan der weg ook weer bij stellen en omgooien met nieuwe variaties. Je voeding zal nooit saai zijn, en goed gevarieerd met alle benodigde voedingsstoffen.

De personal training zal plaats vinden op de sportschool waar wij mee samen werken (Sportschool Limited Edition), of gewoon fijn in je eigen huis/tuin of op een andere passende locatie.

De trainingen duren 60 minuten. Tenzij er behoefte is aan langere trainingen dan kan dit altijd in overleg.

Het voordeel van dat ik ook thuis Personal Training kan geven is dat je niet helemaal naar de sportschool hoeft (wat vaak een drempel is).

Je bent lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving. En er is niemand die je raar aan kijkt als je helemaal losgaat tijdens je training!

Ik ben enorm flexibel qua tijd, dus ook voor de drukke zakenvrouw/man zijn er vaak toch zat mogelijkheden om te kunnen trainen.

Onze tarieven zijn

Coaching: € 75,- incl. (per 4 weken)
Personal training: € 60,- excl. (per uur)

Investeer in jezelf en boek grote resultaten!

Waarom Team SamenSTERK?

 • 15 jaar ervaring
 • 110% Toewijding
 • Persoonlijke begeleiding
 • Ongekende passie voor het vak
 • Ook coaching in mentale en motiverende aspect