Maaike Edelweiss

Bekijk meer

Wie zijn de coaches?

Mijn naam is Jeffrey Latour, de coach voor de heren, bodybuilder in hart en nieren. En papa van 2 geweldige kids. Marieke heeft aangeboden een stukje over mij te schrijven dus bij deze!

Jeffrey “Reus” Latour, zoals vele hem ook wel zullen kennen, de grote vriendelijke reus. Want onder al die spieren en kracht zit een heleboel gevoel, liefde en passie.

Jeff is al van jongs af aan bezig met sport. Hij begon al jong met basketbal, dit heeft hij jaren fanatiek gedaan totdat dit niet meer goed te combineren was met zijn baan. Aangezien stil zitten niks voor hem was is hij de sportschool ingedoken. Deze nieuwe sport groeide al snel uit tot een ware passie en levensstijl en de ene na de andere wedstrijd volgde. De ene wedstrijd natuurlijk beter dan de andere maar zo gaat dat nou eenmaal! Hij kan terugkijken op mooie wedstrijden, hele mooie overwinningen en titels en vooral prachtige ervaringen!

Zo dat was het “zakelijke/geschiedenis” praatje, haha. Nu een stukje over hoe hij is.

Jeff zijn sterkste krachten zijn z’n toewijding, eerlijkheid en directheid, passie voor wat hij doet, coaching in het mentale en motiverende aspect. Hij zal er alles aan doen om je aan alle kanten te helpen en er het beste uit te halen. Zowel fysiek als dus mentaal. Hij is altijd erg eerlijk en zegt waar het op staat, niet altijd even leuk om sommige dingen te horen, maar dit schept wel duidelijkheid en vertrouwen. Mensen helpen zit hem in het bloed, naast dit werkveld werkt hij al 20+ jaar als pedagogisch medewerker op een internaat en is mensen helpen/begeleiden zijn tweede natuur. Hij zal dan ook niet rusten voordat jullie samen de eindstreep bereikt hebben. Ups en downs, hij sleept iedereen er doorheen en staat voor ze klaar om ze te helpen. Hij zorgt ervoor dat je op je gemak voelt binnen ons team en je jezelf kunt zijn, respect voor iedereen en zijn/haar doelen. En samen werken aan jouw dromen.  

Mijn naam is Marieke Harrewijn, ik coach alle dames.

k ben altijd erg sportief geweest en kon nooit stilzitten. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen, wat ik heel wat jaartjes heb gedaan op selectieniveau. Toen ik wat ouder begon te worden was het niet echt meer mijn ding en ben ik gaan zoeken naar een andere manier van sport of beweging om fit te blijven.

Sinds 2011 ben ik mij gaan richten op fitnessen omdat ik niet helemaal tevreden was met hoe ik eruitzag. Van het een kwam het ander en zo ben ik het bodybuilding wereldje in gerold. Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om wedstrijden te doen en heb ik in december 2013 mijn eerste wedstrijd gedaan.

Na deze wedstrijd had ik de smaak te pakken en ben ik wedstrijden blijven doen. In het voorjaar 2016 heb ik mijn A-status verdiend en sindsdien draai ik mee in de top van Nederland in de bikini fitness klasse.

In al die tijd heb ik onwijs veel geleerd, leer ik nog dagelijks bij en zo heb ik uiteindelijk van mijn passie mijn werk weten te maken.

Laat je vooral niet afschrikken door de extreem afgetrainde atleten. Juist ook de mensen met persoonlijke doelstellingen zijn bij ons van harte welkom, en juist door onze uitgebreide kennis kunnen we jou ook goed helpen!

Team Samensterk
Check de instagram!