Maaike Edelweiss

Bekijk meer

Coach

Mijn naam is Jeffrey Latour, de coach, bodybuilder in hart en nieren en tevens papa van twee geweldige kids.  Jeffrey “REUS” Latour, zoals velen mij kennen: de grote vriendelijke reus. Onder al die spieren en kracht zit een heleboel gevoel, liefde en passie. 

Al van jongs af aan ben ik bezig met sport. Ik begon als kind met basketbal, dit heb ik jaren fanatiek gedaan totdat dit niet meer goed te combineren was met mijn baan. Aangezien stil zitten niks voor mij is, ben ik de sportschool ingedoken. Deze nieuwe sport groeide al snel uit tot een ware passie en levensstijl en de ene na de andere wedstrijd volgde. Ik kan terugkijken op mooie wedstrijden, hele mooie overwinningen en titels, veel leermomenten en o.a. hierdoor heel veel ervaring opgedaan binnen de wereld van bodybuilding. 

Ik zal er alles aan doen om je aan alle kanten te helpen en er het beste uit te halen. Zowel fysiek als dus mentaal. Ik ben altijd erg eerlijk en ik zeg waar het op staat: dat zal niet altijd even leuk zijn of zijn wat je wil horen, maar dit schept wel duidelijkheid en vertrouwen. Naast de coaching en begeleiding voor Team SamenSTERK werk ik al meer dan 20 jaar als pedagogisch medewerker op een internaat en is mensen helpen/begeleiden mijn tweede natuur. Ik zal dan ook niet rusten voordat we samen de eindstreep bereiken. Ups en downs, dat maakt niet uit: ik  sleep je er doorheen en sta altijd voor je klaar. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en binnen het team en dat je jezelf kunt zijn. Bij Team SamenSTERK is er respect voor iedereen en zijn of haar doelen.  

Laat je vooral niet afschrikken door de extreem afgetrainde atleten. Juist ook de mensen met andere persoonlijke doelstellingen zijn bij mij van harte welkom en juist door mijn uitgebreide kennis en ervaring kan ik jou op meerdere fronten goed helpen!