Coaches

Wij doen beide ook nog actief mee aan wedstrijden en hebben wij ons deze levensstijl helemaal eigen gemaakt. Dit maakt het voor ons ook makkelijker om ons te verplaatsen in onze atleten en ze bij te staan in de zware maar zo waardevolle weg naar hun droomlichaam! Een kleine introductie van ons beide zodat jullie weten met wie jullie te maken hebben!

Jeffrey

Mijn naam is Jeffrey Latour, inmiddels 39 jaar. Bodybuilder in hart en nieren. En papa van 2 geweldige kids. Marieke heeft aangeboden een stukje over mij te schrijven dus bij deze!

Jeffrey “Reus” Latour, zoals vele hem ook wel zullen kennen, de grote vriendelijke reus. Want onder al die spieren en kracht zit een heleboel gevoel, liefde en passie. Jeff is al van jongs af aan bezig met sport. Hij begon al jong met basketbal, dit heeft hij jaren fanatiek gedaan totdat dit niet meer goed te combineren was met zijn baan. Aangezien stil zitten niks voor hem was is hij de sportschool ingedoken. Deze nieuwe sport groeide al snel uit tot een ware passie en levensstijl en de ene na de andere wedstrijd volgde.

De ene wedstrijd natuurlijk beter dan de andere maar zo gaat dat nou eenmaal! Hij kan terugkijken op mooie wedstrijden, hele mooie overwinningen en titels en vooral prachtige ervaringen!

Zo dat was het “zakelijke/geschiedenis” praatje, haha. Nu een stukje over hoe hij is. Jeff zijn sterkste krachten zijn z’n toewijding, eerlijkheid en directheid, passie voor wat hij doet, coaching in het mentale en motiverende aspect. Hij zal er alles aan doen om je aan alle kanten te helpen en er het beste uit te halen. Zowel fysiek als dus mentaal.

Hij is altijd erg eerlijk en zegt waar het op staat, niet altijd even leuk om sommige dingen te horen, maar dit schept wel duidelijkheid en vertrouwen. Mensen helpen zit hem in het bloed, naast dit werkveld werkt hij al 15 jaar als pedagogisch medewerker op een internaat en is mensen helpen/begeleiden zijn tweede natuur.

Hij zal dan ook niet rusten voordat jullie samen de eindstreep bereikt hebben. Ups en downs, hij sleept iedereen er doorheen en staat voor ze klaar om ze te helpen. Hij zorgt ervoor dat je op je gemak voelt binnen ons team en je jezelf kunt zijn, respect voor iedereen en zijn/haar doelen. En samen werken aan jouw dromen.

Marieke

Mijn naam is Marieke Harrewijn, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Jeffrey Latour in Apeldoorn.

Ik ben altijd erg sportief geweest en kon nooit stilzitten. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen, wat ik heel wat jaartjes heb gedaan op selectieniveau. Toen ik wat ouder begon te worden was het niet echt meer mijn ding en ben ik gaan zoeken naar een andere manier van sport of beweging om fit te blijven.

Sinds 2011 ben ik serieus voor mijzelf aan het trainen gegaan. Ik vond mijzelf iets te zwaar worden en ik ben altijd erg onzeker geweest dus ik besloot om mijn kennis die ik op school op deed te gebruiken in de sportschool, daarnaast probeerde ik veel te leren en lezen over gezonde voeding en het behalen van mijn doestellingen.
Op een gegeven moment kreeg ik de vraag waarom ik niet eens een wedstrijd mee wilde gaan doen, dit in de bikini fitness klasse.
Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten dit te doen en heb ik in december 2013 mijn eerste wedstrijd gedaan.

Na deze wedstrijd had ik de smaak te pakken en ben ik wedstrijden blijven doen. In het voorjaar 2016 heb ik mijn A-status verkregen en sindsdien ben ik mooi in de top van Nederland mee blijven draaien. En heb ik op het NK 2018 nog weer een nette 2e plaats behaald in de bikini lengte klasse. In al deze jaren onemomentessay.com is mijn kennis m.b.t. bodybuilding en wedstrijden ook gigantisch gegroeid en ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in deze wereld om nu samen met Jeff ook anderen te kunnen helpen. Dit zowel in de wedstrijd wereld, en mensen met persoonlijke doelstellingen!