Succesverhaal Sananda Aartsen

31-5-2017 contact opgenomen met Jeffrey voor een kennismakingsgesprek, de volgende dag kon ik al langs komen bij Marieke (die alle dames begeleid). In dit gesprek merkte ik gelijk dat Marieke mij alles kon bieden waar ik baat bij had/heb. (basis dingen, zoals check-ups, voedingsschema,trainingsschema) op dat moment enige doel was aankomen maar toch lekker in me vel zitten. Eind 2017, begon bij mij de wedstrijd kriebels te komen en hebben we samen besloten om er voor te gaan. in 4 weken tijd,3 wedstrijden gedraaid, met een 1ste , 5de en top 9 plaatsing. zowel buiten me prep en in mijn prep kon ik marieke 24/7 bereiken, maar kreeg ik ook elke week van uit haar een berichtje hoe alles ging, iets waar ik heel erg aan moest wennen hahaha. Marieke steunde mij niet alleen met schema’s maar ook in me privé leven, ze heeft overal begrip voor, steunde me onvoorwaardelijk en gaf me goede adviezen.

TEAM SAMEN STERK is niet alleen een naampje, iedereen motiveert elkaar en staat voor elkaar klaar. En dit alles maakt team samen sterk heel bijzonder.
Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *